הליך רישום וקבלה


הירשמו כאן לקורס שפה בחו״ל
כדי להתקבל ללימודי תעודה בניו זילנד, יש להציג תעודת בגרות מלאה.

מומלץ להדגיש בתעודת הבגרות ציונים גבוהים במקצועות שרלוונטיים לתחום הלימוד.
כמו כן, במידה ויש ניסיון מקצועי רלוונטי, יש להציגו על קורות חיים. את תעודת הבגרות יש לתרגם לאנגלית עם חתימת נוטריון. בנוסף, על כל מועמד לעבור מבחן לבדיקת שליטתו בשפה האנגלית, כגון מבחן TOEFL או IELTS. ציוני מבחן ה- TOEFL וה- IELTS הנדרשים לקבלה משתנים ממסלול למסלול.
 

וויזת סטודנט


וויזת הסטודנט בניו זילנד ניתנת לאורך תקופת הלימודים, ומקנה אישור למשרת עבודה חלקית, בה ניתן לעבוד עד 20 שעות שבועיות.
 
לאחר סיום לימודים שנמשכו שנתיים לפחות, ניתן להגיש בקשה לאישור עבודה במשרה מלאה. תנאי קבלת וויזת הסטודנט עשויים להשתנות משנה לשנה, אך כדאי לדעת ששני התנאים החשובים ביותר הם אישור קבלה ללימודים, ואישור כלכלי.
 
יש להציג אישור על יכולת כלכלית עבור הלימודים והמחייה לפחות לשנה הראשונה, עם זאת, עדיף להציג אישור על יכולת כלכלית עבור כל תקופת הלימודים מראש בכדי שלא להציג בכל שנה מחדש אישור זה.
 
חפשו אותנו ברשתות החברתיות
  • פייסבוק לימודים בחו"ל
  • פייסבוק לימודי שפות בחו"ל
  • פייסבוק סאמר סקול
  • אינסטגרם סאמר סקול
  • פייסבוק לימודים בגרמניה
  • פייסבוק לימודים באיטליה
צור קשר
טלפון רב-קווי 03-5354449
לחצו לשיחה חינם

קמפוס לימודים מקבלת את שכרה ממוסדות הלימוד השונים
לפיכך שירותי הרישום וליווי הסטודנט אינם כרוכים בתשלום.

בניית אתרים

תנאי שימוש באתר | מדיניות פרטיות

© כל הזכויות שמורות קמפוס לימודים בחו"ל טלפון: 5354449 - 03