צרו קשר ותתחילו לתכנן את החלום
צרו קשר ותתחילו לתכנן את החלום
מעדיפים בטלפון?
חייגו לתיאום פגישה.
03-5354449
או כתבו לנו (הודעות טקסט בלבד):
צרו קשר
משרדי קמפוס פתוחים בין השעות 09:00 ל 18:00
נווטו אלינו בוויז
דרכי הגעה נוספות
לקבלת מידע חינם מיועץ קמפוס לימודים מלאו את הטופס.
שדות המסומנים בכוכבים הינם שדות חובה.

Cordon Bleu - Florence

ללמוד בקורדון בלו
שפת לימודאיטלקית, אנגלית
תנאי קבלהלקורסים הקצרים - אין
שכר לימוד ממוצע800 אירו לשבוע
מיקומים
איטליה

לימודי בישול בפירנצה

בית הספר לאומנות הקולינריה Cordon Bleu Florence

בית הספר לאמנויות הקולינריה Cordon Bleu Florence נוסד בפירנצה בשנת 1985 והוא ללא ספק בית הספר הוותיק ביותר לקולינריה בטוסקנה.

בית הספר מובל מאז הקמתו  ע"י כריסטינה בלאסי וגבריאלה מארי. מאז הקמתו, תחרותיות , מקצוענות ומצוינות בתחום ההוראה עיצבו את Cordon Bleu Florence לאקדמית בישול מובילה – המקום האידיאלי לגלות מחדש לא רק מסורות בישול והיסטוריה מקומית אלא גם לשבור חוקים על מנת ליצר חדשנות.

ציינו את יום השנה ה- 30 של האקדמיה,  במעבר למיקום חדש והמבטא את רוח האקדמיה. המיקום החדש נמצא בבניין היסטורי מקסים מהמאה ה- 16. שטחי בית הספר החדש גדולים, מזמינים, בהם שלושה מטבחים עם הציוד המקצועי המתקדם ביותר וספריה בה ספרי בישול רבים ומגוונים.

הקורסים שלנו

האקדמיה Cordon Bleu Florence מציעה קורסי בישול איטלקי ליחידים, ילדים, תיירים, בשלנים מתחילים, עבור אנשי מקצוע בתחום ושפים. התחומים הנלמדים נלקחים מיסודות המטבח הטוסקני, הפירנצי ואיטלקי בינלאומי. כמו כן, מוצעות סדנאות בתחומי היין, הלחם, הפסטה, הפיצה ועוד. הלימודים מועברים באיטלקית, אנגלית וצרפתית על ידי המייסדות כריסטינה וגבריאלה ומגוון שפים ומומחים נוספים.

טעימה מתוך הקורסים של  Cordon Bleu Florence

  1. מטבח איטלקי עבור אנשי מקצוע, 3 חודשים אינטנסיביים של לימודים בחו"ל באנגלית / איטלקית.
  2. סדנאות – בישול וטעימת יינות
  3. סדנאות – מטבח איטלקי כשר
  4. סדנאות – עבור ילדים ובני נוער

 

לימודי בישול באיטליה

כריסטינה בלאסי וגבריאלה מארי

  • ב- 1985 בתחילת דרכן התמחו כריסטינה וגבריאלה בעשבי תיבול ומזון מקומי.
  • ב- 1986 מצטרפות כחברות לארגון המפורסם "Commanderie des Cordons Bleus de France"
  • ב- 1987 הם לומדות בישול ב "Locanda dell'Angelo" בבעלות Angelo Paracucchi  
  • ב- 1988 מתמחות בשמן זית תחת Corporazione dei Mastri Oleari היוקרתי.
  • ב- 1989 מתמחות בבישול מזרחי אוריינטלי תחת Burmese Princess June Bellamy
  • ב- 1990 בית הספר נפתח, הן עוזבות את עמדות הניהול והקייטרינג ופוצחות בקריירת הוראה במשרה מלאה.
  • ב- 1991 משתתפות בקורס תחת Alain Ducasse and H. Winkler, מתחילות לשתף פעולה עם בתי ספר באנגליה בהם מלמדות את המטבח האיטלקי. גבריאלה נבחרת על ידי ארגון ""Commanderie des Cordons Bleus de France לייצג את טוסקנה.
  • ב- 1994 הם מתמחות באפייה ובישול צרפתי ב- "Le Cordon Bleu"  בסניף הבוטיק בפריז, צרפת.
  • ב- 1995 הן מצטרפות ל- I.A.C.P האגודה הבינלאומית היוקרתית בתחום הקולינריה.
  • ב- 1996 מוציאות ספר לאור, מארחות קורס בישול, יין ותרבות אוכל איטלקיים, משתפות פעולה עם האקדמיה המפורסמת לבישול   "William Angliss"במלבורן ומייעצות בנושאי מוצרי מאפה לתעשייה.
  • ב- 1999 הן מלמדות את אמנות לחם תוצרת הבית, לוקחות חלק במגוון תוכניות טלוויזיה ביניהן אחת העוסקת בהכנת שוקולד ובונות קורסים עבור תעשיית הפסטה המפורסמת Buitoni  .
  • משנות ה2000 ועד היום הן אחראיות לשיתופי פעולה רבים וגדולים, מקדישות את עצמן להוראת בישול איטלקי חדש כמסורתי, ממשיכות ללמוד בעצמן, להוציא ספרים וללמד באקדמיה ובמקביל מעבירות סדנאות בעולם.

 

לימודי בישול בחו"ל

חשבת על לימודים בחו"ל? הגעת למקום הנכון!

קמפוס לימודים פועלת בישראל מטעם האוניברסיטאות מחו״ל ובמימונן.

נשמח לספק ייעוץ וטיפול שוטף בדרך שלך אל התואר בכל תחום שבו תבחר:
רפואה, עיצוב אופנה, מנהל עסקים ועוד…
הנציגים שלנו זמינים לכל שאלה:

054-5242953 
03-5354449
[email protected]

קמפוס לימודים מקבלת את שכרה ממוסדות הלימוד השונים
לפיכך שירותי הרישום וליווי הסטודנט אינם כרוכים בתשלום.

דילוג לתוכן