צרו קשר ותתחילו לתכנן את החלום
צרו קשר ותתחילו לתכנן את החלום
מעדיפים בטלפון?
חייגו לתיאום פגישה.
03-5354449
או כתבו לנו (הודעות טקסט בלבד):
צרו קשר
לקבלת מידע חינם מיועץ קמפוס לימודים מלאו את הטופס.
שדות המסומנים בכוכבים הינם שדות חובה.

ויזת לימודים

אחד הדברים החשובים בהחלטה ללמוד בקנדה מעבר לעלויות הכרוכות בלימודים, הוא ללא ספק ויזת הסטודנט, כדי להוציא ויזת לימודים חשוב מאד לבצע את כל הצעדים הנכונים לרבות מילוי הבקשה ללא טעויות.סטודנטים רבים בוחרים לצאת ללימודים גבוהים בקנדה, לרכוש השכלה קנדית וניסיון עבודה בתעשייה המקומית על מנת לעשות רילוקיישן. ישנם דרכים רבות לעשות רילוקיישן, אך הדרך המבוקשת ביותר בשנים האחרונות הינה באמצעות המסלול האקדמי.

טרם תהליך הוצאת ויזה ללימודים בקנדה 

  1. יש לבחור פרובינציה (למשל אונטריו, בריטיש קולומביה…), עיר, מוסד לימודים ותחום לימודים.
    אנו מסייעים בתהליך זה ללא כל עלות מצד הסטודנט
  2.  במעמד הגשת הבקשה לוויזה, יהיה עליכם להציג יכולות מימון לימודים ומחיה לשנת הלימודים הראשונה ולהוכיח שהסכום הנדרש נמצא בחשבונכם מס' חודשים טרם הגשת הבקשה לשגרירות (משתנה משנה לשנה).יש להיערך לכך טרם הרישום למוסד הלימודים.
  3.  בהנחה שתהליך הרישום עבר בהצלחה, יש מקום בכיתה, עמדתם בדרישות הקבלה, רמת האנגלית שלכם תואמת את דרישת המוסד ושילמתם את שכר הלימוד (לרוב ידרשו מראש סמסטר ראשון + ביטוח בריאות) , 
    תקבלו ממוסד הלימודים קיט מסמכי קבלה שיכללו את האישור איתו תוכלו להתחיל את הבקשה לוויזת הסטודנט. 

 אלו המסמכים העיקריים איתם תוכלו להגיש בקשה לוויזת לימודים:

1. קיט המסמכים לרישום ללימודים
2.אישור קבלה ללימודים
3. קבלה על תשלום ממוסד הלימוד
4. תעודת יושר מהמשטרה
5. אישור רפואי
6. הוכחת יכולת כלכלית מהבנק

אשרת עבודה סטודנטיאלית

סטודנט בינלאומי זכאי לעבוד 20 שעות שבועיות במהלך הלימודים ומשרה מלאה בחופשים.

אשרת עבודה לבוגרי לימודים בקנדה

עם סיום לימודיכם באפשרותכם להשתלב בשוק העבודה בקנדה באופן חוקי, כבוגרים ניתן לעבוד במשרה מלאה בתחום אותו למדתם.
חשוב לוודא כי המוסד האקדמי שבחרתם מאפשר זאת ועומד בקריטריונים עבור
PGWP – Post Graduate Work Permit
• קמפוס לימודים עובדת רק עם מוסדות לימודי שעומדים בקריטריונים לעי"ל
משך אשרת עבודה זו מותאמת למשך תקופת הלימודים עד למקסימום מצטבר של 3 שנים נוספות לתקופת הלימודים.
לדוגמא, סטודנט אשר לימודיו נמשכו מעל שנתיים יהיה רשאי לקבל PGWP עד 3 שנים.
סטודנט זה יהיה רשאי לחיות, ללמוד ולעבוד בקנדה באופן חוקי במשך 5 שנים ברצף.


דילוג לתוכן