צהריים טובים אורח ()
לימודי קולנוע, סאונד ואנימציה בחו"ל

קולנוע, סאונד ואנימציה


לימודי אמנויות ממוחשבות

העיצוב בהגדרתו הוא ביטוי ויזואלי למסר / תקשורת חזותית המיועד ללקוח (קהל היעד) בתיווך המעצב. לימודי העיצוב הממוחשב מתפרסים על פני תחומים רבים ומגוונים: עיצוב גראפי, מולטימדיה, קולנוע והפקת וידיאו ממוחשבת, לימודי סאונד, עיצוב אתרים ועוד. עולם העיצוב חי בצמידות לעולם התקשורת והפרסום וגדל בהתמדה. העיצוב מציע פתרון מהיר, יצירתי ועדכני לעולם שהפך ממוחשב. תחום המדיה הדיגיטאלית נהנה מאוסף עצום של כלים חדשים ומרתקים והשנים האחרונות מביאות איתן שיאים טכנולוגיים בתחומי התוכנה.

 

העיצוב הגראפי והמולטימדיה מאפשר לתת ביטוי יצירתי אסטטי לצרכים היומיומיים בתחומים רבים ומגוונים.

 

אנימציה בקולנוע, בטלוויזיה ובמחשב, היא פעולת היצירה של אפקט ואשליה של תנועה, הנעה של דמויות, עצמים, צורות וצבעים אשר בזמן היצירה הם דומים וחסרי תנועה.

 

הלימודים יכללו את יסודות האנימציה, הפעלת תוכנות ויושם דגש על ההיבטים התרבותיים, על תפישות וגישות שונות ועל האסתטיקה והאתיקה של המדיום.
החברה מגייסת ומכשירה בין כתליה אנימטורים לשם שילובם במערך ההפקה בהתאם לקריטריונים אותם הציבה.

 

לימודי סאונד מיועדים להביא את התלמידים להתערות בתעשיית המוסיקה כיוצרים ומפיקים מוסיקליים, השולטים בכלל מרכיביו של תהליך יצירת המוסיקה והפקתה: החל בתהליכי הכתיבה, ההלחנה, העיבוד והתזמור; דרך שלבי ההקלטה, עיצוב הצליל וה- programming; ועד לגימורו של התוצר המוסיקלי - מיקס ומסטרינג – והעלאתו על במה.

 

כישורי היצירה וההפקה מטופחים במסלול במקביל: מחד – התהליך הלימודי מביא את התלמידים ליצור יצירות מוסיקליות מקוריות ומסייע להם לגבש את אמירתם המוסיקלית האישית; בד בבד נדרשים התלמידים לפתח את יכולותיהם להפיק מוסיקה עבור אחרים, באמצעות התמודדות עם משימות מוסיקליות, שמורכבותן עולה משנה לשנה, בין בעצמם ובין בסיוע צוות מוסיקאים המתגבשים סביבם, ולהביאן לידי ביצוע וגימור במסגרת לוח זמנים נתון.

 

באילו מדינות ניתן ללמוד עיצוב גראפי, מולטימדיה, קולנוע ממוחשב, סאונד ועוד?

לימודי סאונד בחו"לרשת בתי הספר SAE הוקמה בשנת 1976 בסידני, אוסטרליה ונודעה בחדשנותה על ידי כך ששילבה לימודים תיאורטיים ומעשיים במהלך תוכניות הלימודים שהציעה. הרשת כוללת כיום למעלה מ-50 קמפוסים המכשירים סטודנטים בתחומים של סאונד, עשיית וידאו וקולנוע ואנימציה. באוסטרליה מפעיל בית הספר שישה מרכזים, ובראשם הקמפוס בביירון-ביי - Byron Bay המהווה את המרכז העולמי  של הרשת. קמפוס זה הוא המתקדם מבין הקמפוסים השונים של בית הספר.
לימודי סאונד

באילו מדינות ניתן ללמוד ?

 
קמפוס לימודים
טלפון רב-קווי 03-5354449
טלפון רב-קווי
03-5354449
לחצו לשיחה חינם

Bookmark and Share

קמפוס לימודים מקבלת את שכרה ממוסדות הלימוד השונים
לפיכך שירותי הייעוץ, הרישום וליווי הסטודנט אינם כרוכים בתשלום.

בניית אתרים

 תנאי שימוש באתר | מדיניות פרטיות

© כל הזכויות שמורות קמפוס לימודים בחו"ל טלפון: 5354449 - 03